Αποστολές επιστροφές

Τα προιόντα μας αποστέλλονται:
Με αντικαταβολή στην Ελλάδα
Δωρεάν μεταφορά και παράδοση σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται μέσω courier.
Για περιοχές εκτός Ελλάδος :
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από την σελίδα μας, η παράδοση γίνεται μέσω της UPS.
Χρόνος παράδοσης:
Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε γίνεται συνεννόηση με το Τμήμα Πωλήσεων της Μαρία Τσιχλάκη & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.
Λόγοι επιστροφής :
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.robinsonshoes.gr στην περίπτωση που είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό προϊόν, αλλά λάθος εκτέλεση παραγγελίας από www.robinsonshoes.gr.
Όροι επιστροφής και διαδικασία επιστροφής των παραπάνω περιπτώσεων:
Σε κάθε περίπτωση μαζί με το προϊόν χρειάζεται η προσκόμιση της Απόδειξης ή του Τιμολόγιου Αγοράς
1) Στην περίπτωση επιστροφής μη προβληματικού είδους, λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας σας από το www.robinsonshoes.gr , τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο την Μαρία Τσιχλάκη & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος/είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε άμεσα το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προ εξοφλήσει. Θα σας παρακαλούσαμε σε αυτή την περίπτωση να επιστρέψετε το λάθος εμπόρευμα όπως το έχετε παραλάβει κατά την αποστολή μας.
2) Επίσης επιτρέπονται οι επιστροφές όταν το μέγεθος που επιλεξατε δεν σας κάνει, με χρέωση δική μας και εφόσον έχει ενημερωθεί η εταιρεία μας. Η επαναποστολή του προιόντος ξεκινάει απο την ημέρα που λάβαμε την επιστροφή.
3) Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή για το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου, με την προϋπόθεση το προϊόν να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουν δείγματα παραβίασης της συσκευασίας, ή οποιαδήποτε χρήση του προϊόντος . Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική και εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία. Η πίστωση του προϊόντος εκτελείται άμεσα από τη στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.
4) Στην περίπτωση κατασκευαστικού λάθους από τις πρώτες μέρες χρήσης του προϊόντος, μπορείτε να επιστρέψετε το προβληματικό προϊόν στην έδρα μας, σας αποστέλλουμε με δικά μας μεταφορικά έξοδα νέο προϊόν πάντα με συνεχή ενημέρωση σας από το Τεχνικό μας Τμήμα. Θα σας παρακαλούσαμε σε αυτή την περίπτωση να επιστρέψετε το λάθος εμπόρευμα όπως το έχετε παραλάβει κατά την αποστολή μας.
Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας σας και το λόγο επιστροφής. Εκπρόσωπος της Μαρία Τσιχλάκη & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας, μέσω email αλλά και τηλεφωνικά.

TOP