Στο robinsonshoes.gr μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε:

Αντικαταβολή

Δωρεάν Αντικαταβολή.

Εκτός αν είναι ειδική παραγγελία, δηλαδή προϊόν σε επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη ή ειδική κατασκευή που θα χρειαστεί προκαταβολή και η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί στον courier.

Πιστωτική Κάρτα

Η Robinson Shoes δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες. Έχετε την δυνατότητα πληρωμής:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
logo - Robinson Παπούτσια

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.

Στην Robinson Shoes δεν αποθηκεύουμε, ούτε κρατάμε αριθμούς πιστωτικών καρτών για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να
προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς :

logo1 - Robinson Παπούτσια

Όνομα δικαιούχου:

peir 299575008 - Robinson Παπούτσια

Όνομα δικαιούχου:

Προκαταβολή ή προεξόφληση: Σε παραγγελία που σας ζητηθεί προκαταβολή ή προεξόφληση του λογαριασμού, μετά την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο [email protected] ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2104917089 για να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση.

Προσοχή: Σε περίπτωση που η κατάθεση πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, εκτός των ανωτέρω συνεργαζόμενων τραπεζών, τα έξοδα μεταφοράς τραπέζης θα επιβαρύνουν εξ ολοκληρου τον πελάτη, διαφορετικά η παραγγελία δεν θα εκτελείται, μέχρι να τακτοποιηθεί η οικονομική διαφορά.